top of page

Kristine Inez Birkedal

Jeg er kunsthåndværker med mosaik som speciale uddannet i Italien med en master i kunstterapi fra Universidad Pablo de Olavide i Sevilla og ergoterapeut fra Danmark. Jeg er desuden mindfulnessinstruktør, uddannet naturterapeut og nada-kalibreret.

 

Undervisning i Mindful Mosaik
Jeg har kombineret mine kompetencer og skabt det jeg kalder mindful mosaik. Jeg oplever at det at arbejde med klassisk mosaik kan skabe kontakt med nervesystemet og skabe indre ro og balance. Jeg underviser i eget regi og tilbyder kurser i både Danmark og på vores finca i det nordligste Andalusien i foråret og om efteråret.

Udstillinger, salg og egen produktion

Om vinteren arbejder jeg med at kreere værker, som jeg sælger fra min del af Pakhuset i Lundeborg om sommeren i Pakhuset.

Jeg udstiller desuden andre steder, samt laver kurser og events selv i Danmark - også i samarbejde med kulturinstitutioner og kunstnere.

I mit værksted i Vestergade 60, Svendborg, arbejder jeg med egne værker og underviser i Mindful Mosaik på små hold og individuelt.

Kontakt mig for mulighederne, også for undervisning tilrettelagt på andre lokationer.

Jeg holdt efterfølgende en pause på ti år, hvor jeg har fået 3 børn og blev ergoterapeut i Danmark og kunstterapeut i Sevilla, Spanien.

 

Med flytningen til Svendborg har jeg fundet værktøjet frem igen og nyder at arbejde med mine egne projekter, og at dele ud af min passion for mosaik igennem mine kurser i Svendborg og på Finca Higeruelas i Spanien.

Baggrund og erfaring

Jeg er uddannet Mosaikmager, Ergoterapeut og Kunstterapeut. Jeg er 57 år, gift med Carsten og mor til vores tre skønne børn i alderen 14 -19 år ­ Jeg flyttede til Svendborg med min familie for 6 år siden og har værksted på Vestergade.

Jeg er mosaicista, hvilket på dansk vil sige mosaikformgiver. Jeg har haft værksted på Møn i over 15 år, og jeg har udstillet og arbejdet med mosaik i siden jeg blev uddannet i Italien.
 
Min vej ind i mosaikkens verden startede i 1998 hvor jeg kom i lære hos Angela Ceri i Firenze. Efter 3 år som elev hos hende forsatte jeg på hendes opfordring på den meget velrenommerede mosaikskole Scuola Mosacisti del Spilimbergo.
Her fik jeg en regulær uddannelse i mosaikhåndværket, hvor mosaik og terrazzo er de bærende elementer. Jeg tog afgang som ’mosaicista’ i 2003 som elev nummer 1500.

 

Jeg har i starten af min mosaikkarriere haft mulighed for at arbejde med store internationale projekter f.eks. har jeg sammen med min afgangsklasse skabt en 4m.x 40 meter stor mosaik der kan ses i undergrundsstationen under Ground Zero i New York.

Et andet projekt var sammen med min mentor Angela Ceri, hvor vi skabte en 4000 m2 mosaik i småsten, ciottolato, til et hotel i de toskanske bjerge.

Jeg udstillede sammen med kollegaer fra hele Europa i vores sammenslutning Mosaizm flere steder i Frankrig.

Mindful Mosaik · Kristine Inez Birkedal

Kristine Inez Birkedal

Mosaikmager / Ergoterapeut / Kunstterapeut

Vestergade 60, 5700 Svendborg


Mobil: (+45) 30 84 86 31

Forside

Showroom priser

Skriv til Kristine: kbirkedal@hotmail.com

bottom of page